Max Kolbrink  (66)  is een veelzijdige kunstenaar die zijn stempel drukt op verschillende gebieden. Naast het schrijven van gedichten en  toneelstukken, heeft hij gedurende 30 jaar zijn talent als clown ingezet om kinderen in ziekenhuizen op te vrolijken. En als dat nog niet genoeg is, schittert Max ook op het podium van kookshows en verrast hij iedereen met zijn culinaire vaardigheden.  Maar dat is niet alles, want Max heeft ook een indrukwekkend talent als schilder.

Met diverse exposities onthult Max steeds weer nieuwe werken die een glimp geven van zijn unieke denkwijze.  Hij houdt ervan om buiten de lijntjes te kleuren, zowel in zijn leven als in zijn kunstwerken. Op zijn website zijn alle geprijsde werken te koop.  Elk stuk is uniek en er bestaat geen tweede van. Dit geeft u een idee van wat u kunt verwachten. Bovendien kunt u de werken ook bestellen in andere maten en kleurcombinaties.

Max staat ook open voor een persoonlijk  bezoek bij u thuis of op uw werkplek, om te helpen bij het kiezen van de beste plek en kleurcombinatie voor het kunstwerk dat u aanschaft. Houd er wel rekening mee dat er een kilometervergoeding in rekening wordt gebracht.